Kivitelezőknek

Égéstermék-elvezetés professzionálisan

Az égéstermék-elvezető rendszerek szigorú és folyamatosan változó szabályozása a piac minden szereplőjére hatással van.

2011-ben indult családi vállalkozásunk minden munkatársa magasan kvalifikált szakember. A tudatos változáskövetésnek köszönhetően termékpalettánkat minden esetben a modern szabványoknak megfelelően alakítjuk ki, így garantálva partnereink számára a kiemelkedő minőségű és szabványos kémény alkatrészeket és rendszereket.

CE: megfizethető minőség

A webáruházunkból rendelhető, és üzleteinkben megvásárolható kémények mindegyike CE jelöléssel ellátott, azaz megfelelnek az Európai Műszaki Engedély, továbbá a honosított, harmonizált szabvány követelményeinek.

Beszállítóinkat a szabványok ismeretében tudatosan választjuk, így kivitelező partnereinknek garantált minőséget nyújthatunk. Termékeink között a hazánkban ismert nagy márkanevek helyett kevéssé elterjedt, ám azonos minőségű márkák kéményrendszereit és alkatrészeit kínáljuk.

Partner leszek

Szakértő tervezés

Partnereink számára készített tervezőprogramunk segítségével akár webáruházunkon keresztül is megrendelheti a kivitelezéshez szükséges elemeket pontos mennyiségben és méretben! Tervezzen professzionális körülmények között, és válasszon megbízható, mégis kedvező árú termékeket partnerünkként az ország minden pontján!

Elkezdem a tervezést

magyar zászló angol zászló
Az oldal sütiket használ. További információ