XIII.ORSZÁGOS KÉMÉNYKONFERENCIA - KAPOSVÁR

Kéménykonferencia

Február 28-29-én ezúttal Kaposvár ad otthont az immár 13. alkalommal megrendezésre kerülő Országos Kéménykonferenciának, melyen cégünk ismét kiállítóként vesz részt. Idén újdonságként már online részvételre is lehetőség nyílik, így egyetlen érdeklődő sem marad le az előadásokról, vitákról!

A programfüzet tanulsága szerint olyan fajsúlyos, a szakma mindennapjait befolyásoló témákat feszegetnek, melyek a cégünk fő profilját jelentő - így partnereink többségét érintő - kondenzációs fűtőberendezések égéstermék elvezetését is érintik.

Levegőtisztaság és környezetvédelem témaköröket taglalva, a szilárd tüzelés mellett szóba kerülhet a modern kondenzációs kazánok károsanyag kibocsátjásának a kérdése is. Külön előadásokban foglalkoznak a kéményseprő szakképzés helyzetével, valamint az égéstermék-elvezetőt építő, szerelő, karbantartó képesítéssel, ezáltal megkerülhetetlen téma a ma még legnagyob számban előforduló kondenzációs égéstermék-elvezetők szerelése és átvétele. A gázösszetétel változásainak hatásait taglaló kérdéskör is érdekesnek ígérkezik a több millió földgázt használó, túlnyomórészt kondenzációs üzemű fűtőberendezés tükrében. Két előadás is foglalkozik a gyűjtőkéményekkel, így várhatóan több nézőpontból is körbejárják a rájuk köthető turbós és/vagy kondenzációs tüzelőberendezések aktuális helyzetét.

Sokak által nagy reménnyel várt vita a "Gázos és kéményes végre egy színpadon" pódiumbeszélgetés, ahol talán közelebb kerülnek az álláspontok a két szakma szereplői között.

A részletess programfüzetért kattints ide.


Találkozzunk Kaposváron!


magyar zászló angol zászló
Az oldal sütiket használ. További információ